Boligsøgning

Al opskrivning på vores venteliste foregår via den fælles boligportal BoiAalborg.dkKlik her for at komme til ventelisteopskrivning


Regler om medlemskab


Du skal være 15 år for at komme på vores venteliste og dit opnoteringsnummer er personligt. Desuden skal du være 18 år og myndig for at kunne underskrive en lejekontrakt.

Hvis du ønsker at bevare dit opnoteringsnummer og dermed din anciennitet, skal du betale et årligt ajourføringsgebyr på kr. 200. Gebyret skal betales uanset om du er aktiv eller i bero på ventelisten og du skal selv være opmærksom på, om du modtager et nyt girokort hvert år i den måned, som du blev skrevet på ventelisten.

Betaler du ikke ajourføringsgebyret senest 6 uger efter forfald, vil du modtage en påmindelse fra Vivabolig. Hvis du ikke betaler hurtigst muligt efter påmindelsen, vil du blive slettet af ventelisten.


Fortrinsret


Egne lejere får fortrinsret ved opskrivning på ventelisten.

 

Boligstørrelse


I forbindelse med fusionen mellem Boligselskabet Limfjorden, Boligselskabet Østparken og Vivabolig skulle vi vurdere og genforhandle de tidligere aftaler med Aalborg Kommune jf. §4 i bekendtgørelse om udlejning om fortrinsret for husstande med et eller flere børn til boliger med tre eller flere beboelsesrum.
Med udgangspunkt i de erfaringer vi har fra afdeling 1 og 3 i Øgade kvarteret, som oprindeligt ikke var med i aftalen, samt erfaringer fra mange andre boligorganisationer, som konstaterer, at den gældende lovgivning fra 1. januar 2010, hvor alle har lige ret til en bolig uanset husstandens størrelse, ikke giver anledning til udfordringer, men derimod sikre en alsidig beboersammensætning, har organisationsbestyrelsen for Vivabolig den 6. marts 2013, besluttet ikke at ansøge om fortrinsret for husstande med et eller flere børn til boliger med tre eller flere beboelsesrum.

 

Det betyder at Boligorganisationens ledige familieboliger skal udlejes til de boligsøgende, der i længst tid har været optaget på en venteliste og at alle boligsøgende har lige ret til alle boliger uanset størrelse og antal af rum. Det kan betyde en ændring på venteliste placeringen.
 
Åbningstider
Ekspedition:
Mandag-onsdag Kl.9.00-15.00
Torsdag              Kl.9.00-12.00 samt 14.00-17.00
Fredag                Kl.9.00-13.00
Telefontider:
Mandag-onsdag Kl.9.00-15.00
Torsdag              Kl.9.00-12.00 samt 14.00-17.00
Fredag                Kl.9.00-13.00
Telefon: 9630 9460

Nødtelefon udenfor kontortid:

Tryk på telefonen

              

Faste lukkedage:

1. maj
5. juni Grundlovsdag
Fredag efter Kr. Himmelfartsdag
24. december
31. december